Info over SummerTakeAway 2022

18 en 19 juni

Alle gerechten worden vers bereid op Basis Westdiep van Zeescouts Sint-Leo
.

Combinatie van 5 zuiderse Tapas – 16€

Verse bereiding door chef An Vissers van restaurant Den Amand in samenwerking met Zeescouts Sint-Leo.
Kan zowel als apero dienen of als gerecht voor 1 volwassen persoon.
>> 1 portie omvat 5 tapas <<

2 koude tapas
– Vitello tonnato
– krokant buikspek met aardappelsalade

3 warme tapas 
– bladerdeegflapje met zuiderse groenten, gedroogde tomaat en feta
– Griekse pasta met scampi’s, kruidenboter, champignons, courgette en parmezaan
– Bretons vishapje

Paella Mixta – 16€ (volw) / 8€ (kind)

Verse bereiding door paellero Steve Garmyn van Jo El Paellero’s zuiderse catering in samenwerking met Zeescouts Sint-Leo.
>> Volwassen portie 700 à 750 gr / Kinderportie = 350 à 375 gr. << Bereiding met olijfolie 1ste persing, kippenvleugels (1,5 pp), ajuin in brunoise, look, chorizo in brunoise, rijst type langgraan, kruiding op basis van saffraan, erwten fijn, paprika rood, venusschelpen half, calamaresringen groot, calamaresringen klein, pandaluzgarnalen (3 pp), mosselen supers (2-3 pp), langoustines maat 17-20 (1 pp)  (geen langoustine in de kinderportie).

Zuiders Dessertbordje – 12€

Verse bereiding door chef An Vissers van restaurant Den Amand  in samenwerking met Zeescouts Sint-Leo.
>> 1 portie omvat 4 mini dessertjes <<

– soesje met chocomousse
– cupcake met marsepein en blauwe bes
– amarena – mascarpone lekkernij
– passievruchten panna cotta

Zuiderse wijnen 

Samenwerking van Wijnen Feys en Zeescouts Sint-Leo.

Cava (14€) : Palacio de Palau – brut – regio Penedès Spanje – 50% Macabeu – 30% Xarello – 20% Parellada.
Stijl : fris, droog, fruiting boeket, groene appels.

Wit 1  (12€) : Fratelli Barba Trebbiano d’Abruzzo  –  2020  –  Colle Morino Abruzzo Italië  –  100% Trebbiano.
Stijl: citrus fruit, perzik, amandel, mineralen, romig, kruidig, fris, milde zuurgraad.

Wit 2  (14€) : Bodega Y Vinedos Korta Reserve  –  2021  –  Central Valley Chili  –  100% Chardonnay.
Stijl: tropisch fruit, hints van citrus fruit, fris, mooie zuren, licht rond, mooie afdronk.

Rood (15€) : Vaccaro Luna Nero d’Avola  –  2020  –  Sicilië Italië  –  100% Nero d’Avola.
Stijl: fruitige noten van rijpe kersen, bramen, hint van drop, mondvullend, kruidig, gezonde tannins, , mooie afdronk.

Rosé (12€) : Descombe  –  2021  –  Beaujolais-Villages Frankrijk  –  100% Syrah.
Stijl: zeer licht rose kleur, floraal met noten van rode vruchten, fris, droog.

Take Away

Afhaling bestelling kan op zaterdag 18 of op zondag 19 juni tijdens een door u vooraf gekozen tijdsslot (telkens per uur).
U kiest een tijdsslot en we vragen uitdrukkelijk uw afhaling te maken tijdens dit vooraf gekozen tijdsslot.
Indien u om één of andere reden uw tijdsslot dient te veranderen gelieve ons dan ook te e-mailen via de eerder ontvangen bevestiging.
Afhaling is via een drive-in systeem, u stapt dus niet uit de wagen tijdens de afhaling.
Breng uw definitieve bevestigingsmail mee.
Uw bestelling overhandigen wij aan uw autoruit of plaatsen wij voor u in uw auto in een papieren zak en/of kartonnen doos.
U ontvangt tevens een informatiebrief hoe u de gerechten best opwarmt.

.

Bestellen

Hieronder vindt u ons bestelformulier.

Na ingeven en verzenden van uw bestelling, krijgt u hiervan  een bevestiging per e-mail, met daarop de betaalwijze en het totaal te betalen bedrag
Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van uw betaling.
U krijgt dit bevestigd per mail.

We wensen u een smakelijke lunch of diner toe met familie en/of vrienden.
Graag danken we u alvast voor uw bestelling(en) en steun aan onze vereniging !

Contactinfo en locatie SummerTakeAway 2022

Basis Westdiep
L. Coiseaukaai 9-11
8000 Brugge-Haven

Denis Creyf (Penningmeester) : 0478 31 90 51

westdiepparty@sintleo.be

Sponsors Zeescouts Sint-Leo 2022